empresa mudances barcelona

Trasllat d'oficines a Barcelona

trasllat oficines barcelona

Planificació i eficiència en tots els seus trasllats d'oficines a Barcelona

Servei professional, planificat i eficient, en els seus trasllats d'oficines a Barcelona a qualsevol punt de Catalunya o de la resta de la geografia nacional.

En el cas dels trasllats d'oficines, desenvolupar el servei de trasllat d'oficines és un aspecte molt important. A ERM Sant Climent realitzem el trasllat d´oficines a Barcelona de forma ràpida i diligent.

Inspecció tècnica prèvia

A la base de les dades recollides a la inspecció tècnica prèvia al servei de trasllat d'oficines, elaborem un pla de mudança, on definim el tractament tècnic que hem de donar a cada article. També acordem la data i hora més convenient, el temps de realització i la necessitat de recursos tècnics o humans.

Pla Logístic

Aquest procediment o Pla Logístic Director s'elabora sempre, independentment de la magnitud de la mudança.

Petites i grans mudances

Podem ocupar-nos des de trasllats d'edificis complets fins a petites mudances d'oficines, i fins i tot moviments interns entre despatxos. En tots aquests anys de servei, hem realitzat multitud de trasllats d'organismes oficials o transports a un altre tipus de locals empresarials o instal•lacions com a naus industrials en extraradis de les ciutats o empreses, tant petites com a grans multinacionals.

Transport segur

Prestem un servei segur amb totes les seves pertinences, perquè no sofreixin cap desperfecte. El personal està altament qualificat i coneix perfectament com transportar cada tipus de mercaderia.

Servei adaptat i personalitzat

Qualsevol sol•licitud que tingui serà recollida pel personal tècnic per incorporar-la al pla logístic. Valorem molt la seva satisfacció i treballem de forma ràpida i precisa.

ERM Sant Climent

  CARRER NOU Nº 16-20, 2º-2º,
SANT BOI DE LLOBREGAT, 08830, (Barcelona)

  678743608