empresa mudances barcelona

Servei de guardamobles a Barcelona

servei de guardamobles barcelona

Magatzematge i guardamobles de mercaderia a Barcelona i Catalunya

Disposem del nostre propi servei de magatzematge de mercaderia, amb guardamobles situat a Abrera, Barcelona

 

Situació:

Hem traslladat i ampliat les nostres instal•lacions al Polígon Armengol, nau 16 d'Abrera, una zona molt bé comunicada, per agilitar el nostre treball. Estem a peu de l'autovia A2 així com d'AP7.

Com funciona?

Un responsable de la companyia estudiarà i mesurarà els articles que seran embalats pel seu servei de guardamobles a Barcelona .

Confeccionem un inventari amb còpia al client, on estan reflectits tots els elements que es guardaran , abans de procedir a l'embalatge, paletització i retractilació dels articles, amb la finalitat d'impedir la manipulació durant la seva estada als nostres magatzems. Tant ERM com el client signen el citat inventari, així com els precintes del retràctil.

Una vegada finalitzada la manipulació del producte, es procedeix al tancament dels nostres camions en presència del client. Els vehicles es dirigeixen directament a les nostres instal•lacions, per descarregar la mercaderia i col•locar-la a l'espai reservat. A ERM garantim que no es manipularà la mercaderia fins que ho sol•liciti el client.

Una vegada que el client ens indiqui on i quan hem de lliurar la mercaderia, procedirem amb la mateixa serietat i diligència que quan vam recollir la càrrega.

ERM Sant Climent

  CARRER NOU Nº 16-20, 2º-2º,
SANT BOI DE LLOBREGAT, 08830, (Barcelona)

  678743608