empresa mudances barcelona

Empresa de mudances a Catalunya

empresa de mudances a catalunya

Mudances per empreses i particulars a Catalunya i tota Espanya

Benvinguts a ERM Sant Climent. Som una empresa de mudances a Catalunya especialitzada per oferir el millor servei logístic i de magatzematge a tota classe de clients.

Des de les nostres instal•lacions al Polígon Armengol, gestionem tot el servei per Catalunya i tota Espanya. A ERM ens valem de la maquinària més adequada per cada tipus de transport, amb camions grua, furgonetes, furgons, camions de tres eixos amb plataforma i plataformes elevadores.

Si busca una empresa de mudances a Catalunya, confiï en ERM. Estem preparats per assessorar-li i gestionar de forma integral qualsevol projecte de distribució, magatzematge i muntatge de mobiliari, de manera que la mercaderia viatgi sempre segura, amb la cura professional i la serietat que ens caracteritza.

20 anys com empresa de mudances a Catalunya avalen la qualitat del servei que podem brindar-li. Hem efectuat treballs subcontractats per la Generalitat, mútues d'assegurances, entitats financeres i companyies de telecomunicacions o multinacionals.

Un servei adaptat a cada client:

Logística i distribució per empreses i particulars

20 anys d'experiència per particulars, petites i grans empreses

Maquinària i equipament adequat: camions grua, furgons, plataformes elevadores

Assegurem i gestionem la mercaderia amb totes les garanties.

Àmplia flota de vehicles, juntament amb el millor equip humà, seriós i qualificat.

ERM Sant Climent

  CARRER NOU Nº 16-20, 2º-2º,
SANT BOI DE LLOBREGAT, 08830, (Barcelona)

  678743608