empresa mudances barcelona

Protocol d'actuació de ERM Sant Climent

protocol actuació erm sant climent

ERM segueix un protocol d'actuació per garantir el servei de mudances i transports

A ERM Sant Climent seguim un protocol d'actuació amb l'objectiu de satisfer les necessitats de cada client amb seguretat i garantia.

La nostra empresa de mudances a Barcelona compleix amb tots els requisits legals relatius a la seguretat dels empleats i de la mercaderia, a cadascun dels serveis que prestem a tercers.

Disposem d'un pla de seguretat específic relatiu a la nostra activitat, que ens permet controlar i reduir el nombre d'accidents laborals.

Establim uns protocols delimitats d'actuació tant a les nostres instal•lacions com en els llocs de treball on ens desplacem.

Per elaborar un pressupost, un dels nostres tècnics es desplaçarà per visualitzar i avaluar el tipus de servei i les seves necessitats concretes. Establirà així les mides necessàries per protegir en tot moment la seguretat del personal i de la mercaderia.

Una vegada acceptat el pressupost demanem la col•laboració dels nostres clients perquè conjuntament es prenguin les decisions oportunes en matèria de seguretat.

Posem a la disposició de tots els nostres clients qualsevol tipus de documentació que ens sol•liciti relativa a les disposicions legals existents a cada moment, perquè els seus serveis de prevenció de riscos no tinguin cap tipus d'incidència legal.

ERM Sant Climent

  CARRER NOU Nº 16-20, 2º-2º,
SANT BOI DE LLOBREGAT, 08830, (Barcelona)

  678743608