empresa mudances barcelona

Mudances a Barcelona

mudances a barcelona

Servei de mudances a Barcelona, Catalunya i a tota Espanya

Fa més de 20 anys que realitzem mudances a Barcelona, Catalunya i a tota Espanya, per clients particulars i empreses importants.

A qualsevol servei de mudança és molt important tenir en compte l'experiència dels professionals en la manipulació del mobiliari i dels seus estris personals. Un alt grau d'especialització ens ajudarà a obtenir un resultat òptim a la mudança.

A ERM Sant Climent gestionarem de manera precisa cada mudança, adaptant el servei a les necessitats concretes de cada client. Tenim molt present que cada trasllat és diferent, per això, el nostre personal realitzarà una inspecció tècnica prèvia, com a pas imprescindible abans del servei de mudances a Barcelona, Catalunya o a qualsevol punt d'Espanya.

PROCÉS DE MUDANCES A BARCELONA, CATALUNYA I TOTA ESPANYA

Una trucada i no haurà de preocupar-se de res. A ERM Sant Climent gestionarem tot el servei de mudança, des de les llicències municipals, fins al lliurament i muntatge a domicili.

En el moment que ens truqui, acordarem una cita per avaluar in situ les particularitats del trasllat. D'acord amb aquests requisits, detallarem un pressupost personalitzat sense compromís. Si accepta el pressupost, ens posarem a la feina, la data i el dia desitjat. El nostre personal experimentat s'ocuparà de desmuntar i embalar perfectament els mobles i objectes pel seu posterior desplaçament.

Una vegada que estiguin en el seu nou domicili, podem realitzar el desembalatge i muntatge d'aquells elements contemplats al seu pressupost. El nou habitatge quedarà llest per ser habitat.

ERM Sant Climent

  CARRER NOU Nº 16-20, 2º-2º,
SANT BOI DE LLOBREGAT, 08830, (Barcelona)

  678743608